Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

 PREDSTAVITEV BLAGOVNIH ZNAMK

   Biovea-Slovenija

BIOVEA je vodilni proizvajalec visoko kakovostnih proizvodov za zdravje od vitaminov,mineralov,zelišč, specifičnih izdelkov za športnike do kozmetičnih proizvodov za nego kože. Ameriško podjetje Biovea je na trgu več kot 10 let z svojo lastno znamko z bogato ponudbo izdelkov, v kateri je že več kot 240 izdelkov, ki pa se še ni ustavila in se stalno dopolnjuje z novimi inovativnimi proizvodi. Od leta 2001 je preko svoje spletne prodajalne zabeležila že več kot 4 miljonov kupcev, ki se vračajo in izkazujejo zaupanje v zaupanja vredno znamko BIOVEA.

Spletna trgovina www.biopot.si je kot prva v Sloveniji ponudil proizvode znamke Biovea, ki jih odlikujejo naravne sestavine brez dodanih barvil in konzervansov. V našem prodajnem programu proizvodov znamke Biovea ponujamo izbrane izdelke, ki jih sproti dopolnjujemo v naš bogat prodajni program. 

Če bi želeli kupiti izdelek, ki ga ni v našem prodajnem programu nam prosim to sporočite in mi ga bomo dobavili za vas po enotni maloprodajni ceni katero določa Biovea. Če želite določen izdelek naročiti nam prosim to sporočite na email prodaja@biopot.si. 

 

Ostale blagovne znamke:

Newton everett - vrhunski, elitni prehranski dodatki

Newton Everett izdelki za zdravje, sklepi, bolečine v sklepih, zdravje sklepov, zdravi sklepi, proti obrabi sklepov

Eurovital - specifični izdelki za vaše zdravje

 Eurovital izdelki za zdravje, progesteronska krema, dhea, 7-keto dhea

 

Anagen Research - izdelki za nego las in kože

Izdelki za nego las in kože, izdelki proti izpadanju las, minoxidil, foligain, pleša