Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
AHCC 500mg 60 kapsul, znamke BIOVEA

AHCC 500mg 60 kapsul, znamke BIOVEA

Komentarji

Zaloga: Na zalogi.

Redna cena: 77,00 €

Akcijska cena: 55,25 €

Dodaj izdelek v košarico V košarico


AHCC - NAJMOČNEJŠE SUPERŽIVILO in je vaše najmočnejše naravno orožje in ščit vašega imunskega sistema.

Kaj je AHCC?

AHCC dodatek (aktivna hemicelulozna komponenta), ekstrahirana iz micelijev medicinskih gob šitake, pridelanih v izvlečku otrobov riža. AHCC® vsebuje α-1,4-glukane, ki spodbujajo delovanje imunskega sistema in predstavljajo bogat vir hranil ter vlaknin.

 

Ali obstajajo kakšni stranski učinki ali interakcije?

AHCC je varen in nestrupen. V študijah, v katerih je bil dan AHCC ljudem, niso opazili nobenih stranskih učinkov ali interakcije na zdravila. Ni poročil, da AHCC ni priporočljiv  pri vseh pogojih. Uporabe med nosečnostjo in dojenjem niso preučevali, zato ga ne moremo priporočati.

Sestavine

Velikost odmerka: Dve (2) kapsule

Število odmerkov: 30

Količina na odmerek:

 • AHCC Aktivna hemicelulozna komponenta 1.000 mg (Aktivna hemicelulozna komponenta) Izvleček gobe, Vosek kandele, Ciklodekstrin, mikrokristalna celuloza.

  sredstvo proti sprijemanju: riževa moka in zelenjavna kapsula.

  Izdelek primeren za vegeterijance.

 • Navodila Za splošno dobro počutje, vzemite (2) kapsuli dnevno.
  Opozorila

  Če ste noseči ali dojite, se pred uprabo posvetujte z zdravnikom. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Izdelka ne uporabljajte, če je pokvarjen varnostni pečat na steklenici.

  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

  Neto teža 50
  Proizvajalec Biovea

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>