Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
ALFA LIPOIČNA KISLINA 300mg 60 vegeterijanskih tablet, znamke BIOVEA ®

ALFA LIPOIČNA KISLINA 300mg 60 vegeterijanskih tablet, znamke BIOVEA ®

Komentarji

Zaloga: Na zalogi.

Redna cena: 24,80 €

Akcijska cena: 22,20 €

Dodaj izdelek v košarico V košarico


ALFA LIPOIČNA KISLINA 300mg 60 tablet

Alfa lipoična kislina je maščobna kislina. Ker vsebuje žveplo jo prištevamo k vitaminoidom. Prisotna je predvsem v mesu in notranjih organih (srce, jetra, ledvice...). Prištevamo je med super antioksidante, ki je topna tako v vodnem in tudi v maščobnem delu celice. Varuje pa tudi druge v vodi in mščobi topne antioksidante (vitamin C, vitamin E, glutation ter koencim q10).

 

 

Sestavine

Velikost odmerka: Ena (1) tableta

Število odmerkov: 60 tablet

 

Količina na odmerek:

 • 300mg Alfa lipoična kislina (ALA)
 • 12mg riboflavin

  trikalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza, modificirana celuloza, silicijev dioksid, kalcijev silikat, magnezijev stearat, dikalcijev fosfat, rastlinska prevleka.

   

  Informacije na alergene: Ne vsebuje glutena, soje, koruze, kvasa, rib, jajc, mleka in laktoze, umetnih barvil, arom ali konzervansov.

 • Navodila

  Vzemite eno (1) do dve (2) tableti dnevno z obroki.

  Opozorila

  Če ste noseči ali če dojite, se posvetujte z zdravnikom, pred uporabo tega dopolnila. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK! Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

   

  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

  Neto teža 58
  Proizvajalec Biovea

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>