Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
BIO ASHWAGANDHA - AŠVAGANDA v prahu 250g, znamke BIOPOT

BIO ASHWAGANDHA - AŠVAGANDA v prahu 250g, znamke BIOPOT

Komentarji

Zaloga: Dobava v kratkem, prednaročila prodaja@biopot.si.

Redna cena: 13,95 €

Akcijska cena: 10,55 €BIO ASHWAGANDHA - AŠVAGANDA 

 

 

Ašvaganda je indijski ginseng, pomembno indijsko zelišče, ki se v stari indijski medicini, ajurvedi, že tisočletja uporablja za odpravljanje številnih motenj. 

V ayurvedi, indijski tradicionalni medicini, so korenine ašvagande ene izmed najpomembnejših zelišč. Ašvaganda je adaptogena, kar pomeni, da izboljšuje psihično energijo, viša stopnjo imunosti proti prehladom in infekcijam in izboljšuje spolno zmožnost in plodnost.

 

Glavne sestavine ašvagande so alkaloidi in steroidni laktoni. V ayurvedi velja za afrodiziak, hkrati pa pomlajuje in zavira staranje.

 

Rezultat iskanja slik za ašvaganda

 


 

 


Sestavine

Biološka Ashwagandha (Withania somnifera) v prahu s certifikatom

Izdelek ne vsebuje umetnih arom, barvil, aditivov ali konzervansov. Brez dodanega sladkorja.

 

Hranilna vrednosti za odmerek 3g

 • Energijska vrednost 8kcal/35kJ
 • Beljakovine 0,1g
 • Ogljikovi hidrati 1,4g
 • Maščobe 0,01g
 • Navodila Dnevna priporočena količina je ena (1) čajna žlička, ki jo vmešamo v vodo, sok, čaj, smuti ali kakšne druge jedi.
  Opozorila

  Uporaba se odsvetuje nosečnicam, doječim materam, ljudem ki imajo težave s ščitnico ali se zdravijo s kortikosteroidi. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK.

   

  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

  Neto teža 250
  Proizvajalec BIOPOT

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>