Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
DHEA 25mg 60 kapsul, znamke EuroVital ®

DHEA 25mg 60 kapsul, znamke EuroVital ®

Komentarji

Zaloga: Dobava v kratkem, prednaročila prodaja@biopot.si.

Cena: 17,35 €DHEA 25mg 60 kapsul

 

DHEA je hormon, ki ga proizvajajo nadledvičn žleze in je najpogostejši sterol v človeškem krvnem obtoku. Ko smo mladi, okoli 7 let, začnemo s proizvodnjo tega hormona naravno. Koncentracije v krvi dosežejo njihovo najvišjo vrednost v naših poznih najstniških letih in začne upadati po starosti 25 let. raven DHEA upada v višini približno 20% na desetletje, dokler se na koncu ustavi pri približno 10% najvišje vrednosti po času, ko dosežemo 80 let starosti. 

 

Sestavine

Velikost odmerka: Ena (1) kapsula

Število odmerkov: 60

 

Sestavine na odmerek:

 • DHEA (dehidroepiandrosteron) 25mg

 • Riževa moka, celulozna vlakna, rastlinski magnezijev stearat.
 • Navodila

  Vzemite eno (1) kapsulo na dan.

  Opozorila

  Ni za uporabo z osebam, mlajšim od 18 let. Ne uporabljajte, če ste noseči ali dojite. Ni priporočljivo za ženske, mlajše od 35 let. Pred uporabo tega izdelka posvetujte z zdravnikom, če imate ali imate v družinski anamnezi, raka prostate, povečano prostato, bolezni srca, nizko vrednost "dobrega" holesterola (HDL), ali če uporabljate katero koli drugo prehransko dopolnilo, zdravila na recept ali zdravila brez recepta . Ne prekoračite priporočenega odmerka. Prekoračitev priporočenega odmerka lahko povzroči resne škodljive učinke na zdravje. Možni neželeni učinki so akne, izguba las, poraščenost na obrazu (pri ženskah), agresivnost, razdražljivost in večjo raven estrogena. Prenehajte uporabljati in nemudoma pokličite zdravnika , če občutite hiter srčni utrip, vrtoglavico, zamegljen vid ali druge podobne simptome. Hraniti izven dosega otrok. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK.

   

  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

  Neto teža 80
  Proizvajalec Eurovital

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>