Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

Dostava

V spletni trgovini biopot.si se več kot zavedamo, kako pomembna je hitra predvsem pa kvalitetna dostava naročenega blaga, vaše naročilo bomo varno zapakirali in odposlali s Pošto Slovenije v najkrajšem možnem času.


Vso blago, ki je na zalogi in je bilo naročeno do 16.30 ure bo poslano še isti dan. Velja za vse delovne dni od ponedeljka do petka. Naročila oddana v soboto do 10.00 ure, bodo prav tako poslana še isti dan. Naročila oddana v nedeljo ali med prazniki bodo poslana v ponedeljek oziroma na prvi možen delovni dan


V primeru, da blago trenutno ni na zalogi ga žal ni možno naročiti, možno pa je oddati prednaročilo na email: prodaja@biopot.si. V tem primeru vam bo blago dostavljeno takoj, ko bo to mogoče.


Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije pavšalni znesek poštnine znaša 3,9 eur neglede na težo naročila. Naročila, ki presegajo skupno vrednost 60 eur so upravičena do brezplačne poštnine, hkrati se jim prizna tudi dodaten popust, ki se obračuna glede na vrednost naročila po veljavni lestvici popustov.


Paket boste prejeli po pošti. V primeru, da ste izbrali opcijo plačilo po povzetju, se vrednost pošiljke skupaj s stroški pošiljanja poravna pri poštarju. Če vas takrat ne bo doma, vam pustijo obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni, kjer ga lahko prevzamete z obvestilom, ki vam ga je pustil poštar. V kolikor ste izgubili obvestilo od poštarja ali pa ga niste prejeli nas o tem nemudoma obvestite na tel.: 040874051. V kolikor naročenega blaga niste prevzeli v roku 15 dni in nas o tem niste ustrezno obvestili si pridržujemo pravico do zaračunavanja stroškov nastalih z pakiranjem pošiljke in dostavo.


V kolikor imate dodatna vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate. Radi vam bomo svetovali in pomagali.


Stroškov dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti. 


Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo na področju Slovenije, Hrvaške, Srbije, Avstrija.
Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo izključno preko Pošte Slovenije, razen za dostavo izven območja Slovenije je možna dostava z drugo dostavno službo . Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije zaračuna provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku. Če ne bi bili zadovoljni z dostavo, vas prosimo, da nas o tem obvestite.

Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko do obdelave naročila tudi spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem možnem času, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.


 Želimo vam obilo zadovoljnih trenutkov pri uporabi izdelkov iz naše bogate spletne ponudbe.