Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

Izjava glede prehranskih in zdravstvenih trditev


Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec in prodajalec EVELIN TRADE LTD, 3rd Floor 120 Baker Street, London, England, W1U 6TUS spletno trgovino www.biopot.si upravlja podjetje, EVELIN TRADE LTD, 3rd Floor 120 Baker Street, London, England, W1U 6TU; ponudnik storitev elektronskega poslovanja (v nadaljevanju kot »Upravljavec«).

Upravljavec spletne trgovine  www.biopot.si

Vse informacije in opisi na straneh spletne trgovine www.biopot.si, so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene, kot nadomestilo za nasvete osebnega zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, zdravniško diagnozo, ali zdravniški nasvet saj niso izrecno potrjene s strani zdravstvenih organov.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih v tej spletni trgovini, niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka (super živila in prehranski dodatki) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, svetujemo, da se pred kombiniranjem le teh posvetujete s svojim zdravnikom.