Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
DMAE 100mg 90 kapsul, znamke BIOVEA ®

DMAE 100mg 90 kapsul, znamke BIOVEA ®

Komentarji

Zaloga: Na zalogi.

Redna cena: 20,90 €

Akcijska cena: 10,25 €

Dodaj izdelek v košarico V košarico


DMAE (dimetilaminoetanol) je antioksidant in je naravno prisoten amino alkohol, ki ga možgani proizvajajo v majhnih količinah. DMAE v višjih koncentracijah vsebujejo tudi inčuni in sardine. Najpogosteje je znan kot predhodnik holina in acetilholina (kemikaliji v možganih, ki sta odgovorni za prenos živčniih impulzov in za kognitivne funkcije).
Sestavine

Velikost odmerka : Ena (1) Kapsula

Število odmerkov na pakiranje: 100

Količina na odmerek :

DMAE (kot dimetilaminoetanol bitartrat) 100mg, sredstvo proti sprijemanju: riževa moka, celuloza (kapsula), sredstvo proti zgoščevanju: magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Izdelek je primeren za vegane.

Navodila

Vzemite 1 kapsulo na dan ali po priporočilih zdravnika.

Opozorila

Ne jemljite DMAE če imate epileptične napade ali manično depresijo, saj bi to lahko poslabšalo te simptome. Če ste noseči ali dojite, se posvetujte z zdravnikom pred uporabo tega izdelka. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Ne uporabljajte tega izdelka, če je pokvarjen varnostni pečat na steklenici.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.
Neto teža 78
Proizvajalec Biovea

OPOMBE:
Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
Celotna izjava spletne trgovine >>