Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
RHODIOLA ROSEA - ROŽNI KOREN v kapsulah 300mg 30 kapsul

RHODIOLA ROSEA - ROŽNI KOREN v kapsulah 300mg 30 kapsul

Komentarji

Zaloga: Na zalogi.

Redna cena: 11,80 €

Akcijska cena: 6,10 €

Dodaj izdelek v košarico V košarico


ROŽNI KOREN - RHODIOLA ROSEA v kapsulah

Vsebina: 30kapsul / 300mg 

 

 

Kaj je Rhodiola?

Rhodiola rosea je rastlina, ki je doma v gorskih regijah Evrope, Azije in arktični regiji. Imenuje se tudi "zlati koren", Rhodiola rosea raste predvsem , na visoki nadmorski višini v Aziji in Evropi. Stoletja je bila glavni proizvod v prehrani številnih evropskih in skandinavskih državah in Vzhodne Evrope. Šele pred kratkim smo mi, na Zahodu, začeli zavedati čudovitih lastnosti Rhodiole.

Ruski raziskovalci so ugotovili, da ima Rhodiola rosea adaptogene lastnosti. Adaptogen so snovi, ki jih najdemo v naravi v rastlinah, kot so Rhodiola Rosea in ugotovili so, da poveča splošno sposobnost odpornosti telesa, hkrati stabilizirajo funkcijo organizma. Minimalni neželeni učinki so ena od prednosti adaptogenih lastnosti Rhodiola rosea .

 

Ali obstajajo kakšni stranski učinki ali kontraindikacije, povezane z Rhodiolo?

Izvleček Rhodiola rosea je dokaj varen. Ni poročil o nobenih stranskih učinkov ali interakcij. Rhodiolo vzamete na začetku dneva, tako da v prvih nekaj tednih ne moti spanca. Ker ima Rhodiola aktivacijske antidepresivne učinke, se ne sme uporabljati pri osebah z bipolarno motnjo, ki lahko postanejo manične pri jemanju antidepresivov ali stimulansov. Ne jemljite med nosečnostjo ali med dojenjem . Ni na voljo dovolj podatkov  o varnosti jemanja Rhodiole v času nosečnosti ali med dojenjem.


Sestavine

Velikost odmerka: Ena (1) kapsula

Število odmerkov:30

Sestavine na odmerek: Rhodiola rosea (korenina) 300mg, želatina (kapsula), riževa moka, silicijev dioksid in sredstvo proti zgoščevanje: magnezijev stearat.

Navodila Vzemite eno (1) kapsulo dnevno.
Opozorila

Ali obstajajo kakšni stranski učinki ali kontraindikacije, povezane z Rhodiolo?

 

Izvleček Rhodiola rosea je mislil, da je dokaj varen. Ni poročil o nobenih stranskih učinkov ali interakcij. Rhodiolo vzamete na začetku dneva, tako da v prvih nekaj tednih ne moti spanca. Ker ima Rhodiola aktivacijske antidepresivne učinke, se ne sme uporabljati pri osebah z bipolarno motnjo, ki lahko postanejo manične pri jemanju antidepresivov ali stimulansov. Ne jemljite med nosečnostjo ali med dojenjem . Ni na voljo dovolj podatkov  o varnosti Rhodiole v nosečnosti ali med dojenjem. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Ne uporabljajte tega izdelka, če je varovalo pokrovčka na steklenički pokvarjeno.

 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

Neto teža 70
Proizvajalec Biovea

OPOMBE:
Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
Celotna izjava spletne trgovine >>