Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
MACA (Organska) 500mg 60 kapsul, znamke BIOVEA ®

MACA (Organska) 500mg 60 kapsul, znamke BIOVEA ®

Komentarji

Zaloga: Na zalogi.

Redna cena: 12,65 €

Akcijska cena: 6,70 €

Dodaj izdelek v košarico V košarico


MACA ekstrakt 4:1

Vsebina: 60kapsul / 500mg 

Blagovna znamka: BIOVEA

Garantirana premium kvaliteta

100%NARAVNEGA IZVORA, plod neokrnjene narave.
 

 

Za prehranska dopolnila je koristen njen koren, ki se posuši in zmelje, pri čemer pa ostanejo količine in razmerja hranilnih snovi enaka, kot jih je ustvarila narava. Vsebuje kalcij, selen, cink, natrij, železo, kalij, magnezij, silicij, jod, fosfor, mangan, baker, vitamine: B1, B2, B6, B12, C, E, D3, nenasičene maščobe omega 3, 6, 9 in mnoge aktivne sestavine (saponini, steroli, tanini, alkaloidi).

Rastlina maca (Lepidium meyenii) je enoletni gomolj, ki uspeva na visokih ravnicah perujskih Andov (4.400 nadmorske višine). Okolje v katerem uspeva Maca je znano po ekstremnih pogojih (visoka temperaturna nihanja, močni vetrovi, visok UV faktor), zato je rastlina zelo odporna. Maca raste kot gomolj, njene nadzemne dele domačini uporabljajo kot zelenjavno prilogo, medtem ko gomolje sušijo in predelajo v prah. V Peruju Maco jedo surovo, kuhano v juhah, ali kot prašek dodano k piškotom ali napitkom.


Zanimivost o odkritju mace:

čeprav prvi dokazi o njeni obdelavi segajo v 4. tisočletje pred našim štetjem, je bila maca najverjetneje prvič popolnoma kultivirana v prvem tisočletju pr.n.š. s strani plemena Pumpuš. To junaško in bojevito pleme je po taljenju ledenikov migriralo iz tropskih pragozdov na območje jezera Chinchaycocha (Junin), ki leži na nadmorski višini 4.000 metrov. Jezero jim je z okoliškimi rekami predstavljalo vir vode, višje ležeča lega pa jim je ustrezala iz varnostnega stališča. Maco so najverjetneje odkrili po čistem naključju; potem ko so na tamkajšnji planoti pasli živino, so pri živalih opazili povečano moč in večjo plodnost. Ko so jo začeli uživati še sami, so tudi pri sebi

 

Sestavine

Velikost odmerka: 1 kapsula

Število odmerkov: 60

Količina na odmerek:

Organsko pridelana Maca 4:1(koren)

Ostale sestavine: celuloza, riževa moka, magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Navodila Vzemite eno (1) kapsulo dnevno z obrokom.

 • Opozorila
 • Če ste noseči ali dojite, se posvetujte z svojim zdravnikom pred uporabo tega izdelka. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Ne uporabljajte tega izdelka, če je pokvarjen varnostni pečat na steklenici.
 • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.
 • Neto teža Ne
  Proizvajalec Biovea

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>