Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

Načini plačila

Na voljo so vam naslednji načini plačila:

  • Po predračunu/ponudbi na transakcijski račun trgovca

Blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec ali spletna trgovina na naš transakcijski račun. Predračun s podatki prejmete ob zaključku naročila. Ko prejeti predračun plačate, sledi hitra dostava blaga. Več o dostavi si lahko preberete tukaj.  

  • Z gotovino po povzetju

V kolikor se odločite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Zato morate biti ne glede na vrednost naročila ob prevzemu osebno prisotni. Ne glede na višino naročila plačate strošek provizije plačila s posebno položnico, ki jo Pošta Slovenije zaračuna kupcu po svojem ceniku.

  • S kreditno kartico ali sistemom Paypal

V primeru, da ste izbrali način plačila s kreditno kartico ali preko sistema Paypal prosimo sledite navodilom, ki se vam bodo izpisovala sproti. V kolikor imate kakršnekoli težave ali vprašanja glede naročila vas prosimo, da nas kontaktirate.