Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
MELATONIN 3mg (Hitro topljive) 50 tablet , znamke EUROVITAL

MELATONIN 3mg (Hitro topljive) 50 tablet , znamke EUROVITAL

Komentarji

Zaloga: Na zalogi.

Cena: 15,75 €

Dodaj izdelek v košarico V košarico


MELATONIN (Hitro topljive)

Vsebina: 50 tablet / 3mg / (Hitro topljive)

Blagovna znamka: EUROVITAL

Garantirana premium kvalliteta

Melatonin prispeva k skrajšanju časa, ki ga potrebujete, da zaspite

 

Kaj je melatonin in kje ga najdemo ?  

Melatonin je hormon, odgovoren za urejanje telesne biološke ure. Proizvaja se v epifizi, ki se nahaja v možganih. Melatonin pomaga urediti spanje.

 Zakaj je dobro jemati Melatonin? 

 Nespečnost:sposobnost da zaspite in dobro spite se lahko pospeši z jemanjem melatonina. Nekatere študije na mladih in starejših odraslih so pokazale, da  majhne količine melatonina pred spanjem pomaga pospešiti spanec in izboljšati njegovo kakovost.

Potovalna slabost:

Če delate v nočni izmeni ali potujete skozi časovne pasove, lahko dodatki melatonina pomagajo telesu premagati zmedenost in hitro ponovno vzpostavi normalne vzorce spanja. Nedavne študije letalskega osebja in drugih, ki potujejo na velike razdalje so ugotovili, da dopolnilo melatonina bistveno ublaži simptome potovalne slabosti, ne glede na to kam potujejo, proti vzhodu ali proti zahodu. 

 
 

Koliko melatonina je priporočeno zaužiti? Ali obstajajo kakršni koli neželeni učinki? 

Raziskave melatonina so pokazale, da se lahko optimalni odmerki razlikujejo od uporabnika do uporabnika. Posameznikove potrebe se lahko precej razlikujejo, seveda pa je odvisno od razlik v presnovi. Za namene spanja, večji odmerki niso nujno bolj učinkovito od manjših odmerkov. (Če se naslednje jutro počutite kot da ste pijani, ste vzeli previsok odmerek, če pa ne čutite, da ste imeli prijeten globok spanec, ste morda vzeli prenizek odmerek). Ugotovitve raziskave kažejo, da  lahko najnižji odmerek melatonina običajno povzroči naravno spanje in nam pomaga obvladati potovalno utrujenost.  

Sestavine

Velikost odmerka: 1 tableta

Število odmerkov: 50 tablet

Sestavine na odmerek:

 • Melatonin 3mg

   

  Ostale sestavine:ksilitol, celulozni gumi, naravna aroma (jagoda), sojini polisaharidi, PVP, koren pese v prahu, jabolčna kislina, silicijev dioksid, stearinska kislina, magnezijev stearat, citronska kislina, maltodekstrin, spremenjeno škrobno živilo.

   

  Informacije na alergene: Vsebuje pšenico in sojo. Ne vsebuje pa mleka, jajc, rib, rakov, školjk, orehov, arašidov, kvasa, umetna barvil, arom ali konzervansov.

  Izdelek primeren za vegeterijance.

 • Navodila Vzemite 1 tableto 20 minut pred spanjem. Za najboljše rezultate, se naj tableta popolnoma raztopi v ustih, preden jo pogoltnete. Ne potrebujete vode.
  Opozorila

  Če ste pod zdravniškim nadzorom ali uporabljate pomirjevala ali sedative se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Pred uporabo se posvetujte če imate avtoimunsko bolezen, depresivne motnje ali če ste noseči ali dojite. Ni primerno za uporabo pri otrocih mlajših od 12 let. Ne jemljite ko upravljate s stroji ali vozite. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Izdelka ne uporabljajte, če je pokvarjen varnostni pečat na steklenici.

  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

  Neto teža Ne
  Proizvajalec Eurovital

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>