Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
FOLIGAIN ® Tretma za Ponovno Rast Las za Moške z 5% Minoxidilom (z Nizko Vsebnostjo Alkohola) 3 Mesečna Zaloga

FOLIGAIN ® Tretma za Ponovno Rast Las za Moške z 5% Minoxidilom (z Nizko Vsebnostjo Alkohola) 3 Mesečna Zaloga

Komentarji

Zaloga: Dobava v kratkem, prednaročila prodaja@biopot.si.

Cena: 36,25 €Močno Delujoč in Ultra Čist 5% Minoksidil (Nizka vsebnost Alkohola) Zdravilo Proti Izpadanju las s Klinično Dokazanimi Rezultati

  • 5% minoksidil (nizka vsebnost alkohola) proti izpadanju las
  • Klinično dokazano delovanje proti izpadanju las
  • Ponovno aktivira lasne mešičke za stimulacijo ponovne rasti las
  • Primerljivo z raztopino Rogaine® za Moške (Ekstra močna različica)
  • Topična raztopina brez vonja
  • Hitro sušenje in enostavno za uporabo
 

Zdravilo proti izpadanju las z 5% Minoxidilom (Zmanjšana vsebnost Alkohola) je namenjeno za Moške, ki imajo na splošno redke lase oz. plešavost na vrhu glave (vertex, kot je prikazano na sliki spodaj) in trpijo zaradi občutljivosti, ki jo povzroča vsebnost alkohola v številnih formulah minoksidila. 

Naša formula z visoko učinkovitostjo vsebuje močno delujoč in čist in 5% minoksidil za preprosto, neboleče, klinično dokazano delovanje proti izpadanju las za moške, ki deluje tako, da prebudi in oživi lasišče – posebej deluje na odmrle lasne mešičke. Klinično je pokazano, da pomaga preprečiti izpadanje las in regenerirati lase v samo nekaj mesecih.

Minoxidil zdravilo proti izpadanju las
 

Kaj je Minoxidil?

Minoksidil je bilo prvo zdravilo, odobreno za zdravljenje androgene alopecije (izguba las). Pred tem se je minoksidil uporabljal kot vazodilatacijsko zdravilo, predpisano kot peroralna tableta za zdravljenje visokega krvnega tlaka, s stranskimi učinki, ki so vključevali rast las in preprečevanje moške plešavosti.

Za zdravljenje izgube las je minoksidil na voljo kot topična raztopina, ki je v glavnem 2% ali 5% minoksidil v propilenglikolu. Propilenglikol zagotavlja, da se uporabljeni minoksidil enakomerno porazdeli po prizadetem območju in ga zlahka absorbira skozi kožo.

Kako deluje Minoxidil?

Minoksidilna topična raztopina se uporablja za spodbujanje rasti las pri ljudeh, ki imajo probleme z izpadanjem las ali so plešasti. Ugotovljeno je, da ima zdravilo največji učinek na kroni glave. Natančen način, na katerega minoxidil deluje, ni povsem znan, vendar lahko spodbuja rast las z izboljšanjem krvne oskrbe lasnih mešičkov.

rezultati uporabe minoksidila-minoxidila


Sestavine

Aktivna sestavina: Minoksidil 5% w/v

Neaktivne Sestavine: alkohol, propilenglikol, prečiščena voda.

Navodila

Nanesite na lase in vmasirajte v lasišče. Ne izpirajte. Uporabite dvakrat na dan ali po navodilih zdravnika.

POZOR:Uprorabite aplikator za nanos topične formule.

SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK.

Opozorila Ne
Neto teža Ne
Proizvajalec Anagen Research

OPOMBE:
Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
Celotna izjava spletne trgovine >>