Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
SUPERFLEX-3 MAZILO ZA NEGO SKLEPOV, znamke NEWTON EVERETT

SUPERFLEX-3 MAZILO ZA NEGO SKLEPOV, znamke NEWTON EVERETT

Komentarji

Zaloga: Dobava v kratkem, prednaročila prodaja@biopot.si.

Redna cena: 24,40 €

Akcijska cena: 20,40 €SUPERFLEX-3 KREMA ZA NEGO SKLEPOV vsebuje ključne sestavine za nego sklepov.

Krema vsebuje MSM, glukozamin in hondrotoin. Formula kreme je narejena tako, da se sprošča skozi daljše časovno obdobje.

Krema se hitro vpije in ne masti kože. Primerna pa je za masažo kože nad prizadetimi deli sklepov. Za boljši in predvsem hitrejši učinek pa vam poleg kreme priporočamo uporabo tablet Superflex 3.

 

 

 

 

 

 

Sestavine

Velikost odmerka: 2 ml (izstis pumpice)

Število odmerkov: 60

 

Količina na odmerek

 • OptiMSM 150mg
 • Glukozamin sulfat 7.5mg
 • Kondroitin sulfat 7.5mg

  Druge sestavine: prečiščena voda, natrijev hialuronat (HA), Aloe Vera Gel, Oljka Listi ekstrakt, Caprylic / kaprinska trigliceridov, karitejevo maslo, Dipalmitoil hidroksiprolina, svetlinovo olje (Oenothera biennis), tokotrienolom (Natural Super vitamin E), Izostearinska kislina, flavonoidi, Gliceril Stearate, lecitin, glicerin, alantoin, sorbinska kislina in ekstrakt grozdnih pešk .

 • Navodila Kremo naneseno na želeno površino kože in jo nežno vtremo. Uporabite darežljivo na območju bolečine in nelagodja.
  Opozorila

  SAMO ZA ZUNANJO UPORABO! Ta izdelek se ne sme zaužiti, ali uporabiti kot svečko, ali se uporabljati na poškodovani koži.

  Neto teža 150
  Proizvajalec Biovea

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>