Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
Za zdravje prostate - Prostate health, 60 kapsul, blagovne znamke Biovea

Za zdravje prostate - Prostate health, 60 kapsul, blagovne znamke Biovea

Komentarji

Zaloga: Na zalogi.

Redna cena: 26,95 €

Akcijska cena: 21,55 €

Dodaj izdelek v košarico V košarico


Posebej izoblikovano za zdravje prostate pri moških

• Podpira zdravo prostato
• Naravna, zeliščna formula

Kako deluje izdelek za zdravje prostate Biovea?

Izdelek za Zdravje prostate BIOVEA podpira zdravo prostato in lahko moškim koristi za lajšanje težav s sečili. Naravni izdelekje vsebuje naravno zeliščno formulo z žagasto palmo, izvlečkom lubja pygeum africanum in bučnimi semeni (ki so dober vir cinka).

Glavne sestavine:

Žagasta Palma: Žaga Palma se že dolgo uporablja kot način za podporo zdrave velikosti in delovanja prostate. Pomaga lahko z zmanjšanjem količine hormonske stimulacije prostate.

Organsko bučno olje: Bučno olje, bogat vir cinka, je uporabno za skoraj vse primere težav s prostato. Pomanjkanje cinka je pogosto povezano s povečanjem prostate. Kmetijske površine, imajo pogosto pomanjkanje cinka in jih je pomembno dopolniti z viri na osnovi hranil.

Zakaj jemati izdelek za zdravje prostate BIOVEA?

Prostata je eden najpogostejših organov z motnjami v moškem genitourinarnem sistemu. Z starostjo moških postaja vse pomembneje jemati hranljive snovi, potrebne za vzdrževanje zdrave prostate. Zdravilo BIOVEA Prostate Health je bilo ustvarjeno z namenom zagotoviti moškim dostop do najkakovostnejših zeliščnih dodatkov.

Sestavine

Velikost odmerka: 2 kapsule

Število odmerkov: 30

Količina na odmerek:
• Selen (kot natrijev selenit iz gojišča) 50mcg
• Žagasta Palma (Serenoa repens) 320mg
     Superkritični ekstrakt (jagodičje)
• zeleni čaj (Camellia sinensis) ekstrakt (listje) 100mg
• organsko bučno olje (Cucurbita pepo) 96mg
• Ingver (Zingiber officinale) 80 mg
     Superkritični ekstrakt (rizome)
• Izvleček koprive (šiška) (Utica dioica) (koren) 100 mg
• Rožmarin (Rosmarinus officinalis) 10 mg
     Superkritični ekstrakt (list)

Druge sestavine: želatina, ekstra deviško oljčno olje, rumen čebelji vosek, sončnično olje, sončnični lecitin, maltodekstrin, glicerin, prečiščena voda, karamela (za barvo).
Navodila

Vzemite 2 kapsuli dnevno z obrokom.

Opozorila Če imate kakršno koli zdravstveno stanje ali jemljete katerokoli zdravilo, se pred uporabo tega izdelka posvetujte s svojim zdravnikom. HRANITI IZVEN DOSEGA OTROK. Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Ne uporabljajte tega izdelka, če je varnostno tesnilo na steklenici počeno.
Neto teža Ne
Proizvajalec Ne

OPOMBE:
Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
Celotna izjava spletne trgovine >>