Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
RESVERATROL - NAJMOČNEJŠI ANTIOKSIDANT 250mg 60 tablet, znamke BIOVEA

RESVERATROL - NAJMOČNEJŠI ANTIOKSIDANT 250mg 60 tablet, znamke BIOVEA

Komentarji

Zaloga: Dobava v kratkem, prednaročila prodaja@biopot.si.

Redna cena: 36,25 €

Akcijska cena: 28,95 €Resveratrol - najmočnejši antioksidant

Najdemo ga v grozdju in vinu, Resveratrol je naravni antioksidant, ki vsebuje številne koristi za zdravje. Resveratrol je zaščitna spojina, ki ga proizvaja rdeče grozdje in nekatere druge rastline kot obrambo pred paraziti. Medtem ko biološko pridelano rdeče vino vsebuje 8 do 10 mg resveratrola na liter, v večini primerov v današnjem rdečem vinu skoraj ni resveratrola zaradi razširjenosti uporabe pesticidov. Da bi dobili količino resveratrola, ki je v eni sami tableti bi morali popiti kar 1000 kozarcev rdečega vina.Ponujamo vam vir farmacevtske kakovosti resveratrola, pridobljen neposredno iz rdečega grozdja, ki ohranja naravno ravnovesje vseh svojih aktivnih sestavin: polifenoli, flavonoidi, antocianidi oligo proantocianidi (OPC-jev). To je nato obogateno z resveratrolom pridobljenim iz rastlin Polygonum cuspidatum (japoski dresnovec).

Sestavine

Velikost odmerka: 1 tableta

Število odmerkov: 60

Količina na odmerek:

• Trans-Resveratrol 250 mg
(iz koreninskega ekstrakta Polygonum cuspidatum 50%)

Ostale sestavine: celuloza, magnezijev stearat, riževa moka.

Navodila Vzemite 1 tableto dvakrat dnevno.
Opozorila

Če ste noseči ali dojite, se posvetujte z svojim zdravnikom pred uporabo tega izdelka. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Ne uporabljajte tega izdelka, če je pokvarjen varnostni pečat na steklenici.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

Veganski produkt

Neto teža Ne
Proizvajalec Biovea

OPOMBE:
Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
Celotna izjava spletne trgovine >>