Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
PEGASTI BADELJ 250mg 120 kapsul. znamke SWANSON

PEGASTI BADELJ 250mg 120 kapsul. znamke SWANSON

Komentarji

Zaloga: Na zalogi.

Redna cena: 23,95 €

Akcijska cena: 12,95 €

Dodaj izdelek v košarico V košarico


PEGASTI BADELJ 100mg 60 kapsul. znamke SWANSON

Pegasti badelj (znanstveno ime Silybum marianum) je rastlina iz družine nebinovk. Ima vijoličaste cvetove in bledozelene liste z belimi žilami. Prvotno je rastla v južni Evropiter Aziji, vendar jo danes najdemo po vsem svetu.

Pegasti badelj je zdravilna rastlina; za pripravo zdravilnih pripravkov se uporabljajo plodovi pegastega badlja. V plodu se nahajajo različni flavonoidi, ki jih s skupnim imenom imenujemo silimarin. (Vir: Wikipedia)

Rezultat iskanja slik za milk thistle

Priročne kapsule združujejo 100 mg zagotovljene-jakosti pegastega badlja (standardiziran na 80 odstotkov silimarina) in 250mg semen pegastega badlja v prahu.

Click to enlarge

Sestavine

Velikost odmerka: Ena (1) kapsula

Števio odmerkov: 120

 

Sestavine v eni (1) kapsuli:

 • Izvleček semen Pegastega badlja (standardiziran na 80% silimarina) 250mg
 • seme Pegastega badlja v prahu 250mg
 • želatina, lahko vsebuje eno ali vse od naslednjih sestavin: mikrokristalna celuloza (rastlinsko vlakno), magnezijev stearat, silicijv dioksid.
 • Navodila Kot prehransko dopolnilo, vzemite eno (1) kapsulo dva do trikrat na dan s kozarcem vode.
  Opozorila

  Če ste noseči, dojite ali jemljete zdravila na recept se posvetujte z zdravnikom pred uporabo tega izdelka. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK.

   

  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

  Neto teža Ne
  Proizvajalec SWANSON

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>