Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

Postopek nakupa

Nakupovanje preko spleta je res enostavno in udobno, saj lahko željene izdelke naročite kar od doma ali iz službe, preko računalnika ali mobilnega telefona. Za dostavo izdelkov ne potrebujete povsem nobenega napora, saj vam bomo izdelke dostavili na dom oziroma kamorkoli v Sloveniji. Pri nakupu nad 60eur vam bodo izdelki dostavljeni brezplačno. Pri večjih naročilih pa boste deležni dodatnih popustov.

Če ste pri nas prvič, naj vam na kratko predstavimo korake za nakup:

1. V naši bogati ponudbi so številni naravni in zdravilni izdelki s pomočjo katerih si boste lahko izboljšali kvaliteto vašega vsakdana. Iskanje izdelkov je enostavno. Levo na strani se nahajajo kategorije: Izdelki v akciji, novo v trgovini, zdravje ženske, zdravje moški in še številne druge. S klikom na kategorijo, se vam bodo prikazali izdelki, ki ustrezajo kategoriji, ki ste jo izbrali. Izdelke pa lahko iščete tudi s pomočjo iskalnika, ki se nahaja na prvi strani.

2. Ko kliknete na posamezni izdelek, se vam odpre podstran, kjer je le-ta podrobno opisan, prav tako pa si lahko tudi povečate priložene slike izdelka. Če želite izdelek kupiti, kliknite na gumb "V KOŠARICO". Če bi želeli kupiti več istih izdelkov, pa v polje pred gumbom, poprej še vpišite želeno količino tega izdelka.

3. Ko boste kliknili na gumb "V KOŠARICO" se vam bo prikazalo, kaj vse imate trenutno v košarici. Zdaj lahko kliknete na "Nadaljuj z nakupovanjem", če bi želeli pregledati še druge izdelke. Če pa bi želeli z nakupom zaključiti, kliknite na gumb "NADALJUJ NA BLAGAJNO".

4. Na podstrani "Blagajna" le še izpolnite zahtevane podatke in naročilo bo oddano. Opomba: tu imate dve možnosti - lahko se registrirate z emailom, kar vam bo olajšalo nakupe v prihodnosti, saj vam ne bo več potrebno vpisovati vedno iste podatke. Lahko pa izberete tudi "Naroči kot gost", kar pomeni, da se ne registrirate - ta postopek je hitrejši, vendar pa boste prihodnjič ponovno morali vnašati svoje osebne podatke. Če ste pri nas že kupovali, pa le vpišite vaš email naslov ter geslo.

5. Po oddaji naročila boste prejeli email z obvestilom o nakupu.

V kolikor imate dodatna vprašanja ali težave z nakupom ali iskanjem izdelkov nas prosim kontaktirajte.