Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
PSYLLIUM / INDIJSKI TRPOTEC v prahu 250g, znamke BIOPOT

PSYLLIUM / INDIJSKI TRPOTEC v prahu 250g, znamke BIOPOT

Komentarji

Zaloga: Dobava v kratkem, prednaročila prodaja@biopot.si.

Redna cena: 11,95 €

Akcijska cena: 5,95 €PSYLLIUM / INDIJSKI TRPOTEC 

 

 Komu je namenjen Psyllium/Indijski trpotec je namenjen vsem, ki imajo težave s prebavo (zaprtost, driska) in tudi ljudem v času shujševalnih diet.

Psyllium vsebuje 75% čistih prehranskih vlaknin na odmerek.

Psyllium lahko uživamo z vodo ali sokom, lahko ga dodamu tudi jogurtom, smutijem ali pa obogatimo navadno moko z dodatko prehranske vlaknine Psyllium.

Sestavine

Sestavine: Psyllium (Indijsk trpotec) v prahu

Hranilna vrednost na 100g izdelka

 • Energijska vrednost 290kcal/1214kJ
 • Beljakovine 0g
 • Ogljikovi hidrati 83g
 • od tega sladkorji 74,7g
 • Maščobe 0g
 • Prehranske vlaknine 83g
 • od tega vodotopne 66,7g
 • od tega netopne 16,6g

   

  Izdelek na vsebuje umetnih arom, barvil, aditivov ali konzervansov. Brez dodanega sladkorja.

 • Navodila Priporočena dnevna količina je ena (1) do dve dve (2) jušni žlici, ki jih zmešate z vsaj 240mL vode ali soka. Zaužijte takoj.
  Opozorila

  Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo tega izdelka posvetujte z zdravnikom. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Zavarovano pred nedovoljenim odprtjem, uporabite le, če je plomba nepoškodovana. Ta izdelek ni namenjen za zmanjševanje telesne teže ali kot nadomestek obroka.

   

  Nevarnost zadušitve: Jemanje tega dopolnila brez ustrezne tekočine lahko povzroči, da nabrekne in blokira grlo ali požiralnik in lahko povzročijo zadušitev. Ne jemljite tega dopolnila, če imate težave pri požiranju. Če začutite bolečino v prsih, bruhanje ali težave z dihanjem požiranjem ali po zaužitju tega izdelka, nemudoma poiščite zdravniško pomoč.

   

  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

  Neto teža 250
  Proizvajalec BIOPOT

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>