Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
ESTRIOL-CARE z NARAVNIM ESTRIOLOM (2 oz) 60ml, znamke BIOVEA ®

ESTRIOL-CARE z NARAVNIM ESTRIOLOM (2 oz) 60ml, znamke BIOVEA ®

Komentarji

Zaloga: Na zalogi.

Cena: 24,40 €

Dodaj izdelek v košarico V košarico

Nekatere izmed glavnih prednosti žensk, ki jih imajo z uporabo Estriol-Care vključujejo:

- Ponovno oživljena spolna sla

- Bolj Zdrava, bolj elastična koža

- Boljše razpoloženje

- Boljši spanec

-Več energije

- Večji občutek vitalnostiESTRIOL-CARE

Vsebina: 60ML

Blagovna znamka: BIOVEA

Garantirana premium kvaliteta 

 

• naravna krema brez umetnih snovi, vključno parabenov

• Pakirano v nepredušno higiensko zaprti posodi

• Nemastna in oblikovan za odlično absorpcijo

Estriol krema - estrogen krema za bolj mladostno elastično kožo

Mnoge ženske se zanesejo na koristi sestavin, bio-enake hormone, ki vključujejo estriol, najbolj varna in zaščitna oblika estrogena, ki ga telo samo naravno proizvaja v telesu. Estriola je blag naravni estrogen, ki se uporabljajo predvsem v menopavzi. Če imate simptome, kot so vročinski vali in nočno potenje, lahko uporabite Estriol-Care za ohranjanje zdravega ravnovesja naravno.

Nekatere izmed glavnih prednosti žensk, ki jih imajo z uporabo Estriol-Care vključujejo:

• Ponovno oživljena spolna sla

• Bolj Zdrava, bolj elastična koža

• Boljše razpoloženje

• Boljši spanec

• Več energije

• Večji občutek vitalnosti

Vsak poln pritisk na črpalko zagotavlja približno 750 mcg naravnega estriola USP.

 

Sestavine Aqua (voda) kaprilni / kaprični trigliceridi, gliceril stearat, stearinska kislina, glicerin, etanol butyrospermum Parkii (karitejevo maslo), Helianthus annuus (Sončnica) olje iz semen, Izopropil palmitat, Fenoksietanol (in) Kaprilil glikol, Stearil alkohol, Natrijev bikarbonat , Aloe barbadensis (aloe vera), gel, Cimicifuge racemosa (Grozdnata svetlika ) Izvleček korenine , Oenothera biennis (svetlinovo) Olje, lecitin, Estriol USP Približno 750 mcg v enem odmerku, Kalijev sorbat.
Navodila Nanesite enkrat ali dvakrat na dan, alikakor vam je priporočil zdravnika . Razdelimo na kremo v dlan in vtrite v kožo prsnega koša, trebuha, notranja strani rok in stegen Vmamsirajte s krožnimi gibi.
Opozorila Ne uporabljajte, če ste noseči, dojite ali nameravate zanositi. SAMO ZA ZUNANJO UPORABO! Preprečiti stik z očmi, če pride do stika temeljito izpirajte več minut in se posvetujte z zdravnikom, če draženje ne preneha. Namenjeno za uporabo odraslim 18 let in več. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. Ne presežite 2 oz (60 ml) tega izdelka na mesec. Posvetujte se s svojim zdravnikom pred uporabo tega izdelka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prenehajte uporabljati, če se pojavi izpuščaj ali draženje.
Neto teža 60ml
Proizvajalec Biovea

OPOMBE:
Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
Celotna izjava spletne trgovine >>