Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
VIALAFIL 30 kapsul

Več pogledov

VIALAFIL 30 kapsul

Komentarji

Zaloga: Na zalogi.

Cena: 20,95 €

Dodaj izdelek v košarico V košarico


Kaj je VIALAFIL® ?

VIALAFIL®  vsebuje novo izboljšano lastniško formulo s Tongkatom, namenjeno izboljšanju vzdržljivosti in kakovosti moških erekcij. Je lastniška formulirana kapsula, sestavljena iz dokazanih vazodilatatorjev z visoko ekspanzijo, ki lahko spodbujajo zdravo erektilno funkcijo.

Rezultati, ki se lahko pridobijo pri uporabi VIALAFIL® :

• Povečana spolno poželenje

• Večja in trdnejša erekcija

• Izboljšano spolno zadovoljstvo

• Zmogljivi, intenzivni orgazmi

• Povečanje cirkulacije krvi na spolovilih

• Povečana vzdržljivost

• Med erekcijo je penis daljši in debelejši

• Daljši, debelejši, večji penis, tudi ko ste sproščeni in ne spolno vzburjeni

Ta formula je koristna za podporo zdrave cirkulacije moškim spolnim organom za pravilno erektilno funkcijo. Obsežne prednosti VIALAFIL®  so predvsem posledica njegove vloge predhodnika dušikovega oksida (NO). VIALAFIL®  stimulira sproščanje dušikovega oksida iz sten krvnih žil, kar jim pomaga naravno razširiti, da spodbuja zdravo cirkulacijo. Torej je VIALAFIL®  še posebej pomemben za splošno zdravje v obtoku. Dušikov oksid se proizvaja kot odziv na vzburjenja sporočil iz možganov. Sprožita sproščanje spojine, ki povzroča sproščanje gladkih mišic gobastih tkiv znotraj penisa, ki omogočajo, da se tkivo vpije s krvjo. Oba procesa vključujeta formulo VIALAFIL®  za spodbujanje sproščanja dušikovega oksida za spodbujanje zdrave erektilne funkcije.

Ugotovljeno je bilo, da je VIALAFIL®  pretežno koristen za vitalizacijo moškega spolnega učinka s povečanjem pretoka krvi v penis. VIALAFIL®  deluje tudi na številne druge načine za spodbujanje erektilne funkcije.

Lastne formulirane kapsule VIALAFIL® XR imajo dva glavna učinka:

1. Spodbujanje zdrave erektilne funkcije

2. Izboljšajnje prekrvavitve po telesu

VIALAFIL®  lahko pomaga izboljšati polnost in trdnost erekcije. Naši kupci poročajo o "boljši" spolni izkušnji, "večji zaupnosti" in sposobnosti za izvedbo številnih srečanj. Vzemite 2 kapsule na dan in vzemite VIALAFIL®  30-45 minut pred seksom, da dosežete želene rezultate. VIALAFIL®  vas lahko pomaga pripraviti, kadar je to potrebno.

 Kako deluje spolna funkcija moških:

Ali imate občasno težave pri pridobivanju ali vzdrževanju erekcije? Morda imate erektilno disfunkcijo, znano tudi kot impotenca. Niste sami, to se zgodi veliko moških. Večina moških bo imela težave z erektilno disfunkcijo v določenem času v življenju, vendar se lahko pri drugih pojavljajo pogosteje. Običajno je opaziti spremembe v vaši spolni funkciji, ko ste starejši, in to je, kjer lahko pomaga VIALAFIL® .

Sestavine

Velikost odmerka: Dve (2) kapsuli

Število odmerkov na pakiranje: 15

 

Sestavine na odmerek:

 • Xanthomonnier Mešanica 1500mg:
 • L-arginin HCI
 • Yohimbe izvleček (standardiziran za 8% johimbinih alkaloidov)
 • MACA
 • Sibirski Ginseng izvleček 35:1
 • Xanthoparmelia Scabrosa EXTRACT 10:01
 • Catuaba izvleček lubja 04:01
 • Avena sativa izvleček 10:01
 • Muira Pauma izvleček 04:01
 • GINKO BILOBA izvleček (Standardizirani 24% Flavon glikozidi in 6% terpeni laktoni)
 • želatina (kapsula), sredstvo proti sprijemanju: riževa moka, silicijev dioksid, sredstvo proti zgoščevanju: magnezijev stearat, FD & C modra št. 1, titanov dioksid.
 • Navodila

  Kot prehransko dopolnilo za odrasle vzemite dve (2) VIALAFIL ® kapsule na dan z obrokom. To lahko pomaga ohraniti zelo polno in trdno erekcijo.

  Na ta način se lahko poveča pogostost in številnost občevanja pri uporabi VIALAFIL ® . Poveča se tudi vzdržljivost in vztrajnost . Zaradi vazodilatatorjev, bo vaša arterija v penisu omogočila povečan pretok krvi v penis.Vaš penis bo izgledal polnejši in trši. Prav tako boste, zaznali, večji užitek v spolnosti zaradi povečane občutljivosti . Priporočamo, da vzamete VIALAFIL ® dnevno, to vam lahko omogoči, da dosežete erekcijo, kadarkoli to želite.

  Opozorila

  Ne uporabljajte tega izdelka, če ste ogroženi ali se zdravite zaradi visokega krvnega tlaka, srca, ledvic, ščitnice oziroma psihiatričnih bolezni, anksioznosti, depresije, motnje epileptičnih napadov ali kapi. Če ste noseči ali dojite, pred uporabo tega izdelka posvetujte z zdravnikom. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. Hranite v hladnem in suhem prostoru. Ne uporabljajte tega izdelka, če je varovalo pokrovčka na steklenički pokvarjeno. Pred začetkom jemanja tega ali kateregakoli dopolnila se posvetujte z zdravnikom.

  Neto teža Ne
  Proizvajalec Newton Everett

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>