Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
SUPERFLEX-3 (GLUKOZAMIN, KONDOTROIN, MSM) 150 tablet, znamke NEWTON-EVERETT BIOTECH®

SUPERFLEX-3 (GLUKOZAMIN, KONDOTROIN, MSM) 150 tablet, znamke NEWTON-EVERETT BIOTECH®

Komentarji

Zaloga: Na zalogi.

Cena: 42,15 €

Dodaj izdelek v košarico V košarico


SUPERFLEX-3 NAJBOLJŠA REŠITEV ZA SKLEPE.

Predstavljamo vam najboljšo rešitev za nego sklepov na tržišču, izdelek SUPERFLEX-3, ki je najbolj prodajan izdelek že od leta 2001, ki vam nudi najboljšo podporo vašim sklepom v učinkovitem odmerku v le 2 tabletah dnevno.

  

Superflex-3 je že od leta 2001 eden izmed najbolj iskanih produktov znamke

Newton Everett . Zaradi specilane, unikatne - trojne formule je pomagal že mnogim

zadovoljnim uporabnikom širom sveta.

Trojna formula:

- Glukozamin: 1500mg

- Hondroitin: 1200mg

- MSM: 250mg

Sestavine

Velikost odmerka: 2 tableti

Število odmekov: 75

 

Sestavine na odmerek: Glukozamin HCL 1500mg, Kondroitin sulfat 1.200, Metilsulfonilmetan (MSM) 250mg, mikrokristalna celuloza, stabilizatorji (premrežena natrijeva karboksil metil celuloza) sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid).

 

Informacije za alergike: Vsebuje lupinarje (kozice, rakovice).

Navodila Vzemite dve (2) tableti dnevno z obrokom. Uživajte 4-6 tednov, da bi videli rezultate. Hranite stekleničko tesno zaprto. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, izven dosega otrok.
Opozorila

Če ste noseči ali dojite, se pred uprabo posvetujte z zdravnikom. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Izdelka ne uporabljajte, če je pokvarjen varnostni pečat na steklenici.

 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

Neto teža Ne
Proizvajalec Newton Everett

OPOMBE:
Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
Celotna izjava spletne trgovine >>