Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
VIALAFIL XR (s Tongkat) 30 kapsul, znamke NEWTON EVERETT

VIALAFIL XR (s Tongkat) 30 kapsul, znamke NEWTON EVERETT

Komentarji

Zaloga: Na zalogi.

Redna cena: 24,95 €

Akcijska cena: 18,95 €

Dodaj izdelek v košarico V košaricoKaj je VIALAFIL® XR?

VIALAFIL® XR vsebuje novo izboljšano lastniško formulo s Tongkatom, namenjeno izboljšanju vzdržljivosti in kakovosti moških erekcij. Je lastniška formulirana kapsula, sestavljena iz dokazanih vazodilatatorjev z visoko ekspanzijo, ki lahko spodbujajo zdravo erektilno funkcijo.

Rezultati, ki se lahko pridobijo pri uporabi VIALAFIL® XR:

• Povečana spolno poželenje

• Večja in trdnejša erekcija

• Izboljšano spolno zadovoljstvo

• Zmogljivi, intenzivni orgazmi

• Povečanje cirkulacije krvi na spolovilih

• Povečana vzdržljivost

• Med erekcijo je penis daljši in debelejši

• Daljši, debelejši, večji penis, tudi ko ste sproščeni in ne spolno vzburjeni

Kaj je Tongkat?

Dokazano je, da Tongkat podpira moško hormonsko ravnovesje (vključno z razpoložljivostjo testosterona), libido in delovanje. Tongkat se tradicionalno uporablja za izboljšanje energetske ravni, vzdržljivosti in vzdržljivosti. Tongkat močno poveča proizvodnjo ATP. ATP ali adenozin trifosfat, je osnovna enota energije v telesu, ki je odgovorna za ohranjanje živega in tekočega. S povečanjem ATP se povečata skupna energija in vitalnost. Večina moških išče več energije, Tongkat pa zagotavlja brez hiperstimulacije, živčnega živčnega sistema ali nespečnosti. Testosteron se ne ohranja v telesu v enaki meri. Od starosti 30 let se raven v krvi tega hormona zmanjšuje s približno 2 odstotki na leto. Do 50. leta je raven okoli 55 odstotkov. Ker testosteron zmanjšuje energijo in spolni pogon, se vse začne zmanjševati.

Eno od vprašanj, ki so ga mnogi raziskovalci o zdravju razmišljali, je, če bi lahko povečali raven testosterona na bolj mladostne ravni? S Tongkatom lahko!

VIALAFIL® XR je bil ustvarjen z obsežno raziskavo, da bi odkrili najbolj močno formulo za največjo učinkovitost pri moških. Zagotovili smo tudi, da največji dnevni odmerek spada v varnostne smernice.

Ta formula je koristna za podporo zdrave cirkulacije moškim spolnim organom za pravilno erektilno funkcijo. Obsežne prednosti VIALAFIL® XR so predvsem posledica njegove vloge predhodnika dušikovega oksida (NO). VIALAFIL® XR stimulira sproščanje dušikovega oksida iz sten krvnih žil, kar jim pomaga naravno razširiti, da spodbuja zdravo cirkulacijo. Torej je VIALAFIL® XR še posebej pomemben za splošno zdravje v obtoku. Dušikov oksid se proizvaja kot odziv na vzburjenja sporočil iz možganov. Sprožita sproščanje spojine, ki povzroča sproščanje gladkih mišic gobastih tkiv znotraj penisa, ki omogočajo, da se tkivo vpije s krvjo. Oba procesa vključujeta formulo VIALAFIL® XR za spodbujanje sproščanja dušikovega oksida za spodbujanje zdrave erektilne funkcije.

Ugotovljeno je bilo, da je VIALAFIL® XR pretežno koristen za vitalizacijo moškega spolnega učinka s povečanjem pretoka krvi v penis. VIALAFIL® XR deluje tudi na številne druge načine za spodbujanje erektilne funkcije.

Lastne formulirane kapsule VIALAFIL® XR imajo dva glavna učinka:

1. Spodbujanje zdrave erektilne funkcije

2. Izboljšajnje prekrvavitve po telesu

VIALAFIL® XR lahko pomaga izboljšati polnost in trdnost erekcije. Naši kupci poročajo o "boljši" spolni izkušnji, "večji zaupnosti" in sposobnosti za izvedbo številnih srečanj. Vzemite 2 kapsule na dan in vzemite VIALAFIL® XR 30-45 minut pred seksom, da dosežete želene rezultate. VIALAFIL® XR vas lahko pomaga pripraviti, kadar je to potrebno.

 Kako deluje spolna funkcija moških:

Ali imate občasno težave pri pridobivanju ali vzdrževanju erekcije? Morda imate erektilno disfunkcijo, znano tudi kot impotenca. Niste sami, to se zgodi veliko moških. Večina moških bo imela težave z erektilno disfunkcijo v določenem času v življenju, vendar se lahko pri drugih pojavljajo pogosteje. Običajno je opaziti spremembe v vaši spolni funkciji, ko ste starejši, in to je, kjer lahko pomaga VIALAFIL® XR.

Sestavine

Velikost odmerka: Dve(2) kapsuli

Število odmerkov: 15

 

Sestavine na odmerek:

 • Cink 15mg
 • Lastniška Mešanica 1500mg sestavljena iz: L-Arginine HCL, Epimedium (vimček) ekstrakt, Maca, Sibirski Ginseng ekstrakt 35:1, Tongkat Ali LJ100, Cinidium Monnieri ektrakt 4:1 Xathoparmella Scabrosa ektrakt 10:01, Catuaba 04:01, Avena sativa (oves) 10:01, Muira Puama 4: 1, Ginkgo biloba 24:6.

  želatina, riževa moka (proti sprijemanju), silicijev dioksid magnezijev stearat (proti zgoščevanju), FD & C modra # 1, titanov dioksid.

 • Navodila Kot prehransko dopolnilo za odrasle, vzemite dve (2) kapsuli dnevno z obrokom.
  Opozorila

  Če ste noseči, dojite ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Prenehajte uporabljati in se posvetujte z zdravnikom, če se pojavijo neželeni učinki. Ne uporabljajte, če je varovalo pokrovčka pokvarjeno.

  SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK.

   

  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

  Neto teža Ne
  Proizvajalec Newton Everett

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>