Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
GLUKOMANAN 1200mg 60 kapsul, znamke BIOVEA

GLUKOMANAN 1200mg 60 kapsul, znamke BIOVEA

Komentarji

Zaloga: Dobava v kratkem, prednaročila prodaja@biopot.si.

Cena: 18,40 €GLUKOMANAN 1200mg 60 kapsul znamke BIOVEA

Glukomanan prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi in ob energjsko omejeni prehrani prispeva k zmanjšanju telesne teže. Z letom 2013 velja za vse članice Evropske unije nova zakonodaja, po kateri je prepovedano navajati zdravilne učinke prehranskih dopolnil, razen če niso odobreni s strani EFSE (Evropske agencije za varnost hrane). Projekt je bil v pripravi zadnjih 10 let. V predlog in obravnavo je bilo v teh letih na EFSO poslanih več ko 44.000 prehranskih dopolnil in sestavin. 
Od vseh predloženih dopolnil in njihovih dokazov (znanstvenih študij) je Glukomanan edino prehransko dopolnilo za hujšanje, ki je prepričalo EFSO. In tudi edino, ki ga je po novi zakonodaji v Evropski uniji dovoljeno oglaševati, da pomaga pri hujšanju. Druga lastnost, ki je bila za glukomanan priznana s strani EFSE je, da učinkovito zmanjšuje holesterol v krvi.

 

Glukomanan je vodotopna prehranska vlaknina in je namenjena izboljšanju prebave, normalizaciji holesterola v krvi in ob energijsko omejeni prehrani pomaga shujšati. Je polisaharid z dobro lastnostjo, da lahko zadrži veliko vode. pridobivajo ga iz rastline konjak manan in deluje kot sredstvo za zgoščevanje. Od vseh vlaknin ima glukomanan največjo molekulsko maso in največjo viskoznost. V stiku z vodo svojo prostornino poveča za kar 50krat ob tem pa ima zelo majhno kalorično vrednost. 

Glukomanan-glucomannan za zdravo hujšanje brez stranskih učinkov

Izbral ga je Dr. Oz.

Glukomanan-za zdravo hujšanje in vitkost

Dr. oz je v svojjih oddajah že priporočil, kakšen pripomoček za hujšanje. Zdaj pa je izbral absolutnega zmagovalca, to je Glukomanan. Ob tem pa seveda priporoča tudi zdravo prehranjevanje in zdrav način življenja.Sestavine

Velikost odmerka: Dve (2) kapsuli

Število odmerkov: 30

 

Količina na odmerek:

 • Glukomanan 1200mg
 • sredstvo proti sprijemanju: riževa moka, želatina (kapsula), stabilizator: stearinska kislina, sredstvo proti zgoščevanju: magnezijev stearat, silicijev dioksid.
 • Navodila Vzemite dve (2) kapsuli 20 do 30 minut pred obrokom z približno 250ml vode.
  Opozorila

  Ne priporočamo uporabo med nosečnostjo in dojenjem. Če mate zdravstveno stanje ali jemljete kakršna koli zdravila se pred jemanjem posvetujte z zdravnikom. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Izdelka ne uporabljajte, če je pokvarjen varnostni pečat na steklenici.

   

  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

  Neto teža 52
  Proizvajalec Biovea

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>