Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
GRAVIOLA 500mg 100 kapsul, znamke BIOVEA

GRAVIOLA 500mg 100 kapsul, znamke BIOVEA

Komentarji

Zaloga: Dobava v kratkem, prednaročila prodaja@biopot.si.

Cena: 23,25 €

/GRAVIOLA 500mg 100 kapsul, znamke BIOVEA

Graviola je močan zeliščni dodatek, ki jo avtohtoni Južni Američani uporabljajo za več stoletij, za okrepitev naravne obrambe telesa. Njene odlične lastnosti so bile predmet raziskovanja, za več kot 60 let. Kaj naredi graviolo tako edinstveno, je njena široka paleta bioaktivnih fitohranil, ki delujejo, na celični in sistemski ravni. Vsaka kapsula zagotavlja 600 mg zeliščnega prahu graviole, po zeo dostopni ceni.

Rezultat iskanja slik za graviola

Sestavine

Velikost odmerka: Dve (2) kapsuli

Število odmerkov: 50

 

Sestavine na odmerek:

 • Soursop (Graviola) (Listi) 1.000 mg
 • Želatina (kapsula), magnezijev stearat in silicijev dioksid.
 • Navodila Vzemite dve (2) kapsuli tri do štirikrat na dan ali po potrebi.
  Opozorila

  Ne jemljite tega dopolnila, če imate nevrodegenerativne boleznim ali Parkinsonovo bolezen, ali jemljete kakšna antihipertenzijska ali MAO inhibiter zdravila. Če ste noseči ali dojite, se posvetujte z svojim zdravnikom pred uporabo tega izdelka.

  SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Ne uporabljajte tega izdelka, če je pokvarjen varnostni pečat na steklenici.

   

  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

  Neto teža 120
  Proizvajalec Biovea

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>