Skip to Store Area:

Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Spletna trgovina za dobro počutje in boljše dosežke Kontaktni podatki

0 izdelkov - 0,00 €

prev
next
close
PSYLLIUM HUSK / INDIJSKI TRPOTEC 2000mg 180 kapsul, znamke BIOVEA

PSYLLIUM HUSK / INDIJSKI TRPOTEC 2000mg 180 kapsul, znamke BIOVEA

Komentarji

Zaloga: Dobava v kratkem, prednaročila prodaja@biopot.si.

Cena: 22,80 €PSYLLIUM / INDIJSKI TRPOTEC V KAPSULAH

 

 • pomembna sestavina vsakega raztrupljevalnega programa
 • blagodejno vpliva na prebavo
 • bogat vir topnih prehranskih vlaknina 
 • priročno v kapsulah za lažje uživanje
Psyllium lupine prihaja iz zdrobljenih semen rastline  Plantago ovata, zelišča, ki ga najdemo v delih  Azije, sredozemskih regijah Evrope in Severni Afriki. luščine indijskega trpotca so podobni luščinam ovsa in pšenice. Psyllium luščine so čiste vlaknine, ki ga sestavljajo predvsem hemiceluloza.

 

 

 

Sestavine

Velikost odmerka: 4 kapsule

Število odmerkov: 45

Velikost odmerka: 4 kapsule

Število odmerkov:45

Količina na odmerek:

 • Kalorije 10
 • Ogljikovi hidrati skupno 2g
 • Prehranske vlaknine 2g
 • Psyllium (luščine semen): 2000mg Ostale sestavine: Rižev prah, celuloza, magnezijev stearat. Veganski produkt
 • Navodila Vzemite eno (1) do štiri (4) kapsule dnevno z kozarcem vode. Priporočeno je da spijete dodatno količino vode.
  Opozorila Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo tega izdelka posvetujte z zdravnikom. SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Zavarovano pred nedovoljenim odprtjem, uporabite le, če je plomba nepoškodovana. Ta izdelek ni namenjen za zmanjševanje telesne teže ali kot nadomestek obroka.

  Nevarnost zadušitve: Pomembno je, da spijete en (1) do dva (2) dodatna kozarca vode, potem ko ste vzeli ta izdelek. Neustrezna količina  tekočine lahko povzroči da se psyllium razširiti v grlu. Če ste noseči ali dojite, se posvetujte z zdravnikom pred uporabo tega izdelka. HRANITE IZVEN DOSEGA OTROK. Hranite v hladnem in suhem prostoru. Ne uporabljajte tega izdelka, če je varovalo pokrovčka na plastenki pokvarjen.

  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

  Neto teža 140
  Proizvajalec Newton Everett

  OPOMBE:
  Vse spletne vsebine, tako na spletni strani kot uporabljene za spletno oglaševanje je pripravil Upravljavec. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranski dodatek) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA) 
  Celotna izjava spletne trgovine >>